Toppenhaug mat- og vinklubber 

Fire av deltakerne i TOPPMAT 2 gjør klar til sildemeny (fra venstre: Elsa, Torill, Jan og Geir)

TOPPMAT 1 til bords

Det er to mat- og vinklubber på Toppenhaug 

TOPPMAT 1 og TOPPMAT 2.

Toppmat 1 har vært i sving siden 2015. Gruppen består i dag av 8 menn. Vi møtes en gang i måneden, hvor vi tilbereder et 3 retters måltid med passende drikke. 

Ønsker du flere opplysninger, kontakt Ingar tlf.41446656 eller Jan Erik tlf.41462162

Toppmat 2 har også vært i gang noen år. Per i dag er de 6 personer, men de vil gjerne bli flere. Du trenger ikke være gourmetkokk for å bli med. Ingen av oss er det, men vi er glad i mat og syntes det er gøy og ikke minst lærerikt å lage mat fra bunden av. Vi lærer noe hver gang og det gir inspirasjon til å forsøke nye retter hjemme.

Stort sett lager vi en treretters og fordeler oppgavene i mellom oss. Vi kjøper inn vin som er tilpasset maten, men ingen må drikke vin, hvis de ikke har lyst. 

Vi fordeler kostnadene per deltaker i etterkant. Vi møtes 4-5 ganger per år.

Er du interessert kan du kontakte Jan Walbeck: jwalbeck@icloud.com